Qeveria e hap xhepin, i ndan edhe 10 milionë euro tjera për rrymën

Lajme

21/01/2022 19:50

Qeveria e Republikës së Kosovës ka zhvilluar mbledhje elektronike, në të cilën ndër të tjera ka aprovuar kërkesën e Ministrisë së Financave, Punës dhe Transfereve për ndarjen e mjeteve buxhetore në shumë prej dhjetë milionë euro për zbatimin e Pakos së Ringjalljes Ekonomike.

Sipas njoftimit, këto mjete shkojnë për masën 3.7 – mbështetje në tejkalimin e krizës energjetike.

Qeveria ka ndarë edhe 75 milionë euro të tjera për rrymën së fundmi. /Lajmi.net/