Punimet në rrjet, vendet që do të mbesin pa rrymë gjatë dy ditëve të ardhshme

KEDS ka bërë të ditur se gjatë dy ditëve të ardhshme do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona të vendit. Sipas njoftimit, ndërprerja e rrymës do të ndodh për shkak të punimeve që do të kryhen në rrjet, shkruan lajmi.net. Punimet do të kryhen nga ekipet e KEDS-it dhe janë të domosdoshme…

Lajme

16/08/2022 17:17

KEDS ka bërë të ditur se gjatë dy ditëve të ardhshme do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona të vendit.

Sipas njoftimit, ndërprerja e rrymës do të ndodh për shkak të punimeve që do të kryhen në rrjet, shkruan lajmi.net.

Punimet do të kryhen nga ekipet e KEDS-it dhe janë të domosdoshme për siguri të sistemit.

Vendet që do të mbesin pa rrymës:

17.08.2022
Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prizren

1.

NS 35/10  kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10kV Hoqa e qytetit (kodi: 30035005)  nga ora 09:00 deri në ora  16:00

Vendet: fshatrat: Billushë, Hoçë e Qytetit, Jeshkovë, Leskovec dhe Lubiqevë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

18.08.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prizren

1.

NS 110/10  kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV  Zhupa (kodi: 31000026)  nga ora 09:00 deri në ora  16:00

Vendet: fshatrat: Bogushevc, Drajçiq, Gornjasellë, Llokovicë, Lubinjë e Epërme, Lubinjë e Poshtme, Manastricë, Mushnikovë, Nebregoshtë, Pllanjan, Prevallac, Reçan, Sredskë, Stajkoc dhe Struzhë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

18.08.2022

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehen:

Në NS 10/0.4kV Stabiliment te Fati Im  këta trafostacione nga ora 10:00 deri 16:00

1.NS 10/0.4kV  Ll. Sella 3 (kodi: 19000035121)

2.NS 10/0.4kV Ll. Sella 1 (kodi: 19000035123)

3.NS 10/0.4kV Ll. Sella 2 (Kodi: 19000035122)

4.NS 10/0.4kV Kamp- shtëpiza – Petrit Deçani (Kodi: 19000035011)

5.NS 10/0.4kV “EDA” Spitali intermed Preoci (Kodi: 19000035013)

6.NS 10/0.4kV NTP” ARBERIA”(Clirimi)  (Kodi: 19000035016)

7.NS 10/0.4kV Banesa private te shkolla LP (Kodi:19000035020)

8.NS 10/0.4kV Zenel Beqiri(Depo te Luli) (Kodi:19000035028)

9.NS 10/0.4kV Petroll Company (Kodi:19000035029)

10.NS 10/0.4kV Autoservis Kepa (Te Isaku) (Kodi:19000035097)

11.NS 10/0.4kV UKABI   (Kodi: 19000035098)

12.NS 10/0.4kV Marigona 3 (Kodi:19000035099)

13.NS 10/0.4kV JEHONA   TS Privat (Kodi: 19000035100)

14.NS 10/0.4kV NTSH” ELEKTRO AG”Alush Hasani            (Kodi:19000035101)

15.NS 10/0.4kV Autosallon Toni                (Kodi: 19000035105)

16.NS 10/0.4kV Shaip Kadriu       (Kodi:19000035153)

17.NS 10/0.4kV Grupi I bizneseve”Delux”(Toverlani)     Kodi:19000035247)

18.NS 10/0.4kV Preoci 3  ( TE Mercedesi)              (Kodi:19000035003)

19.NS 10/0.4kV  Mercedes  Mita (Pumpa e benzinit)       (Kodi:19000035004)

20.NS 10/0.4kV Muja Preniqi “Autosallon”          (Kodi:19000035156)

21.NS 10/0.4kVGani Aliu              (Kodi:19000035161)

22.NS 10/0.4kV Driton Mehmeti               (Kodi:19000035164)

23.NS 10/0.4kV Blerim Imeri “DEJA VU” shpk     (Kodi:19000035237)

24.NS 10/0.4kV Merkom Kompania PEZHO(Arif Elshani)               (Kodi:19000035039)

25.NS 10/0.4kV Fura  Kobake      (Kodi:19000035042)

26.NS 10/0.4kV  N.T.”Luli”-Lulzim Marevci          (Kodi:19000035044)

27.NS 10/0.4kV Albert Rudari     (Kodi:19000035045)

28.NS 10/0.4kV  Naser Mustafa-objekti  banesor (Kodi:19000035047)

29.NS 10/0.4kV  Afrim Hoxha     (Kodi:19000035048)

30.NS 10/0.4kV Afrim Krasniqi”Star Trade”SH.P.K.           (Kodi:19000035137)

31.NS 10/0.4kV Objekti privat Hamdi Mehmeti (objekti Elipsa) (Kodi:19000035012)

32.NS 10/0.4kV Internation health centar (Spitali turk)  (Kodi:19000035043)

33.NS 10/0.4kV Betonjerka – Renulual Betoni     (Kodi: 19000035049)

34.NS 10/0.4kV Betoniera FITORJA  (Kodi:19000035104)

35.NS 10/0.4kV Basri Shahini      (Kodi:19000035108)

36.NS 10/0.4kV Kompleksi kulturor Sportiv-Llapnasellë (Kodi:19000035109)

37.NS 10/0.4kV Muhamet Haxhimusa-objekti afarist (Kodi:19000035113)

38.NS 10/0.4kV Ll. Sella 4             (Kodi:19000035120)

39.NS 10/0.4kV NTSH “Zhaki Advertising”- Zhermin Durguti       (Kodi:19000035129)

40.NS 10/0.4kV  Thesar Llapashtica          (Kodi:19000035138)

41.NS 10/0.4kV Durmish Hamit Durmishi “DURMISHI” shpk        (Kodi:19000035146)

42.NS 10/0.4kV Hamdi Beqiri”Hart Point R.H.”Sh.p.k     (Kodi:19000035159)

43.NS 10/0.4kV Nexhat Fazliu “Binni” shpk         (Kodi:19000035162)

44.NS 10/0.4kV F-SHPED SH.P.K  Faton Nishevci                (Kodi:19000035163)

45.NS 10/0.4kV Ferki Bajrami N.T.P.AUTOSALLON”GENI”             (Kodi:19000035240)

46.NS 10/0.4kV Xhemail Ismajli”VAM-TRADE”SH.P.K     (Kodi:19000035241)

47.NS 10/0.4kV Besim Hetemi   (Kodi:19000035245)

48.NS 10/0.4kV “AKOMA TE ISAKU”-Isak Ademi                (Kodi:19000035248)

49.NS 10/0.4kV Hysen Shabani NPT “GAMMA” (Kodi:19000035249)

50.NS 10/0.4kV Te Fati IM            (Kodi:19000035264)

Vendet: Llapnasella 1,2,3 dhe përgjatë rrugës magjistrale Prishtinë- Ferizaj.

Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave, vendosja e izolatorëve, tërheqja e përçuesit.

18.08.2022

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga NS 35/10 kV Mazgit do të ndërprehen:

Dalja 10 kV Shkabaj  ( Kodi: 15019002) nga ora 10:00-12:00

Vendet: Shkabaj, Mazgit një pjesë, Obiliq një pjesë, Reforma dhe Al Petroli.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit te aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

2.

Në TS 110/10 kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J25 Xhamia e Llapit 1  (Kodi: 13000013)  prej orës 09:00-09:10 dhe 12:50- 13:00 

Vendet: Xhamia e Llapit I, Lidhja e Dytë e Prizrenit, Sh.F. Emin Duraku, Spitali i mushkërive I, Bardh Humolli- N.N.P. B&F Shpk, Hashim Deshishku- Deshishku Constraction.

Arsyeja: Krijimi I kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

3.

Në TS 110/10 kV Prishtina 5 do të ndërprehen  trafostacionet:

TS 10/0.4 kV Ekrem Xhemajli (S. i mushkërive 2)  (Kodi: 13000013082)  prej orës 09:00- 13:00 

TS 10/0.4 kV Bardh Humolli N.N.P “B&F.sh.p.k (Kodi: 13000013105)  prej orës 09:00- 13:00 

TS 10/0.4 kV Vushtrisë (Kodi: 13000013078)  prej orës 09:00- 13:00 

TS 10/0.4kV Hashim Deshishku “Deshishku Construction”sh.p.k(Kodi: 13000013107)prej orës 09:00- 13:00 

Vendet: rr.Lidhja e Lezhës (një pjesë), rr. e Zagrebit (një pjesë), Bardh Humolli sh.p.k, rr.Murat Mehmeti, rr.Vushtrria, rr.Mark Isaku ( një pjesë) dhe Deshishku Construction.

Arsyeja: Për realizimin e sistemit hyrje/dalje 10 kV sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Gjakovë

1.

Nga NS 35/10 kV Gjakova 3 do të ndërprehen:

TS 10/0.4 kV TS-33 ( Kodi: 81084022501) nga ora 09:00-15:00

Vendet: rr.Tirana ( një pjesë), rr.Hysni Dubrava dhe rr.Marin Barleti.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Peja

1.

NS 110/10  kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Loxha (kodi: 51000008)  nga ora 14:00 deri në ora  18:00

Vendet: fshatrat: Graboc, Lubeniq, Loxhë, Raushiq, Raushiq i Ri (një pjesë), Strellc i Epërm, Zagermë (një pjesë) dhe Zllopek (një pjesë), si dhe një pjesë e rrugës Dardania 2.

Arsyeja: Punimet duhet te kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.