Punë dhe Facebook

Amerikanët duket të jenë të pasionuar pas rrjetit social më të madh në botë – Facebook. Në bazë të hulumtimeve të bëra në vendet e punës, pothuajse një e treta e amerikanëve, respektivisht 29%, e përdorin Facebookun çdo ditë, edhe kur janë në orar të punës. Përpos këtij rrjeti social të njohur gjithandej botës, amerikanët…

Auto & Tek

10/11/2013 08:00

Amerikanët duket të jenë të pasionuar pas rrjetit social më të madh në botë – Facebook. Në bazë të hulumtimeve të bëra në vendet e punës, pothuajse një e treta e amerikanëve, respektivisht 29%, e përdorin Facebookun çdo ditë, edhe kur janë në orar të punës.

Përpos këtij rrjeti social të njohur gjithandej botës, amerikanët kanë edhe ‘destinacione’ tjera të preferuara si Gmail, Yahoo Mail e YouTube. Ndër rrjetet sociale që rrinë të kyçur kohë pas kohe amerikanët, është edhe Twitter.