Pula thyen këmbën pronari shpenzon 2.200 euro për protezë 3D

Pula thyen këmbën, pronari shpenzon 2.200 euro për t’i blerë një protezë 3D. Përfituesja e kësaj proteze inovative është pula Cicely.

Fun

05/08/2015 15:20

Fatlumja jeton në një fermë ne Massachusetts, 70 kilometra larg Bostonit. Pronari i fermës, Martin e kishte çuar pulën tek Shkolla e Veterinerarisë në ‘Tufts University’, pasi ajo kishte thyer këmbën.

pula 1Ekspertët i thanë që pulës mund t’i behej një këmbë 3D, por që kushtonte ose mund të ngordhte. Pa më të voglin dyshim pronari zgjodhi opsionin e parë dhe tashme pula gëzon shëndet të plotë. /infoalbania