Pse ai pëlqen të bënë foto apo video gjatë seksit

Edhe ju mund të përballeni me një situatë të tillë, ndaj bëni shumë kujdes! Burrat që duan t'ju vendosin në një pozitë të tillë, ndoshta nuk kanë qëllime aq të pastra ndaj jush

Lifestyle

18/10/2019 21:34

Fakti që ai nuk shijon marrëdhënien, por do që aktin ta dokumentojë me foto e video, mund t’ju bëjë juve viktimë në rrjetet sociale a në faqe pornografike. Dhe motivet për këtë veprim janë këto si më poshtë:

Narcizisti

Egoja e tij e tejmbushur vjen e para. Ai nuk e do veten, ai e adhuron vetveten. Ai thjesht pëlqen të rikuperohet dhe më pas të shikojë veten për bukurinë e tij fizike, transmeton class.

Ekzibicionisti

I pëlqen të shoh veten ndërsa bën seks. Kini kujdes sepse ky lloj dashnori mund të përhap raportin e shfaqjeve tuaja seksuale në internet, konkretisht në faqet pornografike amatore.

Aktori i humbur i filmave për të rritur

Duke u rritur me pornografi, nga e cila merr vazhdimisht frymëzim, në ato momente ai identifikon veten me një nga aktorët e pornografisë.  Ai përpiqet që të imitojë të mëdhenjtë e kinemasë së vështirë.

Misogjenisti

Burri që i urren gratë merr përsipër vetëm që të shijojë aktin dhe më pas të tallet me miqtë dhe të njohurit me partneren, duke treguar fotot apo videot që kanë bërë gjatë aktit. Kjo është larg nga kategoria më e rrezikshme e burrave, sepse ai di shumë mirë se si t’ju mashtrojë dhe t’ju bëjë të bieni në grackën e tij.

I shkëlqyeshëm

Ai pëlqen të tregojë arritjet e tij me miqtë në bar, por ai e bën atë lehtë, më shumë nga padituria sesa keqdashja. Sidoqoftë, sjellja e tij nuk është e justifikueshme. Sekreti i një seksualiteti të qetë është vetëdijësimi i plotë për veten dhe nevojat e një personi.