Profesorët e Mjekësisë kërkojnë të merren masa ndaj Rektorit

Profesorët e Fakultetit të Mjekësisë i kanë drejtuar një kërkesë Këshillit Drejtues të UP-së me të cilën kanë kërkuar të merren masa ndaj Rektorit, Ramadan Zejnullahu, për fyerje, pasi sipas tyre, ai kishte thënë se profesorët janë të sëmurë.

Lajme

21/01/2015 15:15

Ata kanë kërkuar nga Këshilli Drejtues i UP-së, Ministri i Arsimit dhe ai i Shëndetësisë të marrin masa ndaj Rektorit.

Disa nga profesorët nënshkrues të kërkesës

Prof. Dr. Suzana Manxhuka-Kërliu

Prof. Asoc. Gani Bajraktari

Prof. ass. Mybere Ferizi

Prof. ass. Serbeze Kabashi-Muçaj

Prof. Halit Ymeri

Prof. Dr. Hajrije Hundozi-Hysenaj

Prof. Dr. Emrush Kryeziu

Prof. Dr. Xhavit Bicaj

Prof. asoc. Sylejman Rexhepi

Prof. asoc. Sami Salihu

Prof. Dr. Nexhmi Hyseni

Prof. Dr. Myrvete Paqarada