Prizreni në 25 qytetet më ikonike të Europës (FOTO)

Të gjithë e kanë ëndërr ta vizitojnë Parisin, Barcelonën, Romën, Londrën apo Pragën.

Lajme

27/04/2018 15:36

Secila nga këto qyteti është më e veçantë se tjetra, nisur nga kultura dhe gjërat e rralla që ofrojnë.

Po nga tash këtyre qyteteve të njohura për botën, iu është shtuar edhe Prizreni – si një nga vendet më ikonike nga 25 sa ka zgjedhur gjiganti mediatik National Geographic, transmeton Klan Kosova.

“Kryeqyteti kulturor i Kosovës është Prizreni i cila mban mbi supe arkitekturën e Epokës Osmane në shpatet e Maleve të Sharrit”, thuhet në përshkrimin e fotografisë ku shihet i gjithë Prizreni, shkrepur nga Kalaja e këtij qyteti.

Më poshtë të gjithë qytetet që janë përmendur si më ikoniket në Europë.

SAN MARINO

GRANADA

DUBLIN

VENICE


PARIS


FLORENCE

ROME


BARCELONA


HELSINKI

BRUGES


MADRID

BUDAPEST

VIENNA

LONDON

COPENHAGEN


PRAGUE

MOSTAR

BRATISLAVA

STOCKHOLM

TALLINN


VATICAN

PORTO

KRAKOW


AMSTERDAM