Prizreni do të ballafaqohet sot me mungesë të rrymës

Rajoni i Prizrenit do të ketë probleme me furnizim me energji elektrike gjatë ditës së shtune.

Lajme

27/12/2014 08:25

Përveç disa lagjeve të qytetit, mungesë të rrymës do të kenë edhe shumë fshatra të Prizrenit, njofton KEDS.

Vendbanimet që do të përballen me reduktime do të jenë: Atmaxha lV Katolike, Nasheci, Mazreku, Kojusha, Bregdrini, Lukuje, Romaja,Trava, Dedaj, Lugishtë e Hasit, Kabash i Hasit, Kushnin i Hasit, Gjonaj Vll; afariste: Pompa e Ujit Nashec, Pompa e Ujit Kojushe l.,Pompa e Ujit Kojushe ll,Pompa e Ujit Bregdri, Pompa e Ujit Dedaj, Pompa e Ujit Lugishtë e Hasit, Pompa e Ujit Kabash i Hasit dhe Gjonaj III nga ora orës 08:00 deri në orën 11:00 dhe nga 13:00 deri në orën 16:00 nuk do të kenë energji.

Kjo ngase KEDS njofton se Prizreni I do të shkyçet: dalja 10 kV Podrumi .

Thotë se shkyçja bëhet me qëllim të implementimit të projektit MMO në Gjonaj III (zhvendosja e pikave matëse).