Priten dorëheqje edhe të Mijallkov dhe Janakievski

Për shkak të aksionit të policisë maqedonase në Kumanovë, dha dorëheqje Gordana Jankullovska, ministrja e Brendshme, por priten edhe dorëheqja e kryespiunit maqedonas, Sasha Mijallkov, dhe e ministrit të Transportit, Janakievski,.

Lajme

12/05/2015 21:45

Përveç ministres Jankullovska, priten të japin dorëheqje edhe dy funksionarë maqedonas në poste të larta shtetërore të Qeverisë së Nikolla Gruevskit.

Bëhet fjalë për Ministrin e Transportit, Mille Janakievski, dhe për shefin e Shërbimit të Inteligjencës, Sasho Mijallkov. (lajmi.net)