Prishtinë: Qytetari shqelmon dhe thyen dyert e tualetit në qendër të kryeqytetit

Veprimet e qytetarëve të Kosovës shpesh dijnë të jenë të paarsyeshme dhe konfuze. E njëjta ka ndodhur së fundmi edhe nga një qytetar në Prishtinë i cili shqelmon dhe thyen dyert e tualetit në qendër të kryeqytetit. Në një video të publikuar në rrjetin social Tik Tok, ai shihet deri sa e shqelmon derën pa…

Lajme

10/07/2024 23:13

Veprimet e qytetarëve të Kosovës shpesh dijnë të jenë të paarsyeshme dhe konfuze.

E njëjta ka ndodhur së fundmi edhe nga një qytetar në Prishtinë i cili shqelmon dhe thyen dyert e tualetit në qendër të kryeqytetit.

Në një video të publikuar në rrjetin social Tik Tok, ai shihet deri sa e shqelmon derën pa asnjë arsye

“Për këtë tualet s’ka më pagesë”, ka shkruar person i cili ka publikuar videon.

 

Video:

@marigona1912 #prishtina #kosova #shqiperia #shqiptaretneperbote🇦🇱🌍 ♬ original sound – rarexbooyy