Prindërit më të rinj në botë, 14 vjeçe me dy fëmijë (FOTO)

Ky çift ka thyer stereotipet e shoqërisë duke u bërë prindër në moshën 14 vjeçare.

Lifestyle

06/11/2017 22:20

Image

Tressa Middleton është bërë nënë e një vajze në moshën 11 vjeçare. Ajo ka qenë viktimë e përdhunimit  nga vëllai i saj.

Image

Kordeza Zhelyaskova dhe i dashuri i saj janë dashur aq shumë sa që ajo ka lindur në moshën 11 vjeçare.

Image

April Webster dhe Nathan Fishbourne

April ka lindur djalë në moshën 14 vjeçare.

Image

Alleshia Gregson ka lindur një foshnje në moshën 12 vjeçare, ndërkaq në moshën 14 vjeçare lindi fëmijën e dytë.

Image