Prezantuesja turpërohet para kamerave, ja çfarë shkruante në tabelë! (Video)

9:23 | 6 Gusht 2015

Rachel Riley, prezantuesja e kuizit popullor britanik “Countdown” është turpëruar kur në tabelë pa dashje shkroi fjalën “slut” (në përkthim kurvë, prostitutë).

Prezantuesja bionde u kthye kah kamera dhe buzëqeshi duke u turpëruar, pasi në garë, lojtari i kërkoi që në tabelë të vendos dy bashkëtingëllore, një zanore dhe pastaj një tjetër bashkëtingëllore. /TetovaSot/