Presidenti Thaçi uron pashkët ortodokse

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka uruar të gjithë besimtarët e besimit ortodoks për festën e pashkëve.

Lajme

08/04/2018 09:50

Urimi i plotë:

Të gjithë besimtarëve ortodoksë u shpreh urimet më të përzemërta për festën e Pashkëve.

Festat fetare gjithmonë kanë shfaqur ndjenjat e mirësisë, besimin në vlera pozitive religjioze, dashurinë dhe respektin e ndërsjellë mes qytetarëve tanë, pa dallim etnik.

Festa e Pashkëve le të kremtohet në familjet e besimtarëve me dinjitet, me lutje për lumturi, paqe dhe harmoni njerëzore.