Prekëse: Rritja e kafshëve me pronarët e tyre (Foto)

Kur njerëzit rriten bashkë me kafshët e tyre, ndajnë mes vete ngrohtësinë shoqërore.

Fun

19/11/2016 16:33

Koha kur janë të vegjël në moshë dhe djali mban qenin në dorë, pastaj kur rriten dhe mundohen të marrin të njejtin pozicion në fotografi, është shumë mirë të rikujtohet, shkruan lajmi.net

BrightSide ka tentuar që të paraqesë nga dy fotografi të cilat janë realizuar mes pronarëve dhe kafshëve të tyre, në kohë të ndryshme. /Lajmi.net
480105-pets-before-after-13-650-a542d8629a-1479479330 480255-pets-before-after-22-650-a542d8629a-1479479330 480055-pets-before-after-11-650-a542d8629a-1479479330 480555-pets-before-after-23-650-a542d8629a-1479479330 479955-pets-before-after-16-650-a542d8629a-1479479330 480305-pets-before-after-5-650-a542d8629a-1479479330 480455-pets-before-after-34-650-a542d8629a-1479479330 480755-pets-before-after-12-650-a542d8629a-1479479330 479905-pets-before-after-2-650-a542d8629a-1479479330 480505-pets-before-after-33-650-a542d8629a-1479479330 1227610-before-after-dogs-growing-up-together-with-owners-66-58297b29c2e41__700-1479468262-650-32e9147584-1479479330 480705-pets-before-after-10-650-a542d8629a-1479479330 480005-pets-before-after-15-650-a542d8629a-1479479330 480355-pets-before-after-7-650-a542d8629a-1479479330 480155-pets-before-after-14-650-a542d8629a-1479479330