Prapanicat më të njohura në Hollywood (FOTO)

I njihni si femrat me prapanicat më të mëdha në botë! Kim Kardashian, Nicky Minaj dhe Iggy AAzael janë sinonim për të pasme të pasura, me të cilat lënë pa frymë çdo pjesëtar të gjinisë së fortë...

ShowBiz

09/01/2015 22:51

Disa Nga to janë natyrale, por shumicë për fat të keq nuk janë. Ekzistojnë shumë metoda për ta rritur prapanicën e që nuk keni nevojë për fittnes.

Kim Kardashian është këshilluese e mënyrës së shëndetshme të jetesës, por prapanica e saj ka filluar të rritet shumë që kur ka filluar të bëhet e njohur. Edhe pse Kim Kardashian disa herë ka shkuar në skanar për të vërtetuar se nuk i ka të bëra me silikon, prap flitet se janë të bëra. Të njëjtën teknik e ka praktikuar edhe Nicky Minaj, vetëm për të treguar se janë të saja. Transmeton lajmi.net