Pozitat më të mira për gjumë

Të gjithë ne ndiejmë kohë pas kohe dhimbje të shpinës, qafës apo edhe të krahut, kur të zgjohemi nga gjumi. Kjo është një brengë për secilin, përpos asaj kur nuk kemi gjumë. Arsyeja është e thjeshtë: kemi fjetur keq. Por, tekniku Dr. Joseph Bogart, e ka postuar një video në Youtube, përmes së cilës i…

Lifestyle

19/11/2013 20:00

Të gjithë ne ndiejmë kohë pas kohe dhimbje të shpinës, qafës apo edhe të krahut, kur të zgjohemi nga gjumi. Kjo është një brengë për secilin, përpos asaj kur nuk kemi gjumë. Arsyeja është e thjeshtë: kemi fjetur keq.

Por, tekniku Dr. Joseph Bogart, e ka postuar një video në Youtube, përmes së cilës i ka treguar pozitat e preferuara, për një gjumë të qetë dhe pa dhimbje të trupit. Provojeni këtë, me siguri se do të keni sukses.