Pozita e fjetjes mund të tregoj shumë për një femër (FOTO)

Mënyra se si flini është e rëndësishme për trupin tuaj, dhe është një mënyrë shumë efektive për të mësuar disa sekrete të personalitetit tuaj.

Lifestyle

26/01/2016 10:12

Disa studime të fundit tregojnë se pozita e fjetjes apo mënyra se si fle një femër mund të tregoj shumë për të.

Këto ‘sekrete’ të pozicionit së fjetjes, i sjellë për ju lajmi.net.

Nëse flini e shtrirë me bark, kjo do të thotë se jeni shumë e shoqërueshmeIf you sleep in the "freefall" sleeping position, you

Nëse e përqafoni jastëkun gjatë kohës kur flini, ju jeni shumë e besueshme.If you hug a pillow, you

Pozita e fjetjes ‘ushtar’ tregon se ju jeni të qetë dhe shumë e rezervuarThe "soldier" sleep position denotes a quiet, reserved person.

Nëse flini e shtrirë si në foton e mëposhtme, studimet thonë se jeni shumë origjinaleIf you sleep on your back with your arms and legs outstretched, you

Ky pozicion, i cili është edhe më i zakonshmi, tregon se ju jeni një person shumë sensitiveThe fetal position indicates that you

/lajmi.net