Poshtërimi i monumentit të 100-vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë (Video)

Ky është simboli i 100-vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë. Duhej të ishte një monument i cili do të bënte këdo që e shihte, krenar për vendin e tij.

Lajme

13/03/2015 19:19

Por sot, situata e Monumentit të Pavarësisë është e tillë, që nuk të bën aspak krenar për gjendjen në të cilën ka përfunduar. Përkundrazi, ky monumenti i shkatërruar, është prova që shqiptarët nuk janë aq patriotë sa duhet.

aa

Monumenti është shndërruar shpesh herë në objekt grabitjesh, edhe pse ndodhet në qendër të Tiranës.Për të ngritur këtë monument, janë investuar rreth gjysmë milioni euro, por sot ai është shkatërruar dhe është braktisur tërësisht. (Shekulli)