Këto janë unifromat e reja të Policisë (Foto)

Pjesëtarët e Policisë së Kosovës, shumë shpejtë do të kenë një imazh të ri. Ata do të pajisen me uniforma të reja.

Lajme

11/06/2015 16:51

PK ka njoftuar se nesër do të mbahet ceremonia e diplomimit të gjeneratës së 52-të të kadetëve të saj si dhe do të prezantohet për herë të parë unifroma e re e policisë.

Dizajni i ri i uniformës së Policisë është krejtësisht ndryshe nga ajo që aktualisht mbajnë policët e Kosovës.

Ditëve të ardhshme edhe këta tjerët do ta bartin këtë uniformë. KosovaPress ka siguruar këto dy fotografi të uniformave të reja të Policisë.

Uniformat e reja të Policisë së Kosovës