Policët heronj në ditët e tyre më të mira

9:21 | 11 Tetor 2018

Një video mjaft interesante shihet më poshtë.

Kur policët janë në ditët e tyre më të mira, atëherë kjo nuk është një shenjë e mirë për personin që do të përballet me ta, transmeton lajmi.net.

Në videon që do të shihni më poshtë, ju mund të shihni se si përballen ata me çdo person në çdo situatë.

Për më shumë ndiqeni video dhe mahnituni me atë se çfarë arrijnë të bëjnë këta policë. /Lajmi.net/