Po digjet një banesë në qendër të Prishtinës (Foto)

Sot në orët e hershme të mëngjesit një banese mu prapa sheshit Nëna Terezë ka filluar t’i del tymi. Lajmi.net ka siguruar disa fotografi të çasteve të para.

Lajme

25/08/2015 09:16

Ndërkaq i menjëhershëm ka qenë reagimi i policisë dhe zjarrfikësve. Ata kanë arritur që të lokalizojnë dhe minimizojnë zjarrin. (lajmi.net)

b6 b5 b4 b1 b