Plazhet mahnitëse të Egjiptit

Nëse keni ëndërruar ta përjetoni një pushim të paharruar, atëherë shkoni në Egjipt.

Bota

29/06/2018 00:01

Ky do të jetë destinacioni i kësaj vere për ju, transmeton Klan Kosova.

Kulturën dhe plazhet e mrekullueshme i gjeni në Egjipt.