Të Infektuar: 1052

Të Shëruar: 820

Të Vdekur: 30

Planifikoi propozimin për martesë, por i dështon keq

20:00 | 8 Nentor 2019

Ky propozim për martesë nuk shkon ashtu siç është planifikuar dhe siç është pritur.

Çifti arrin në një vend posaqërisht të përgatitur për rastin special, transmeton lajmi.net.

Aty ai kishte mbledhur në mënyrë të fshehur shoqërinë dhe familjen që është menduar si surprizë për ditëlindje dhe ajo nuk kishte ide se çfarë po ndodhte.

Por, as ai nuk e kishte idenë se si do të përfundonte. Faza e parë kaloi pa asnjë problem, por pjesa tjetër është më e rëndësishmja që të shkoj mirë, por jo të gjitha shkojnë sipas planeve.

E gjithë kjo befasi e ka lënë vajzën e gjorë të shokuar çka e qon deri në humbje të vetëdijes dhe në rrëzim.

Dhe ende nuk e dimë se a ka thënë po apo jo kur i ka propozuar. /Lajmi.net/