‘Plaka’ provokuese

Kalimi i viteve nuk duket aspak preokupues për Goldie Hawn. Edhe pse në moshë të shtyrë, 68 vjeçare, aktorja amerikane ka preferuar një veshje paksa provokuese, ndërsa dukej si një vajzë e re. Ajo ka preferuar ta kalojë ‘Ditën e Falënderimeve’ me veshje të palestrës, ndërsa shihet me bashkëshortin e saj duke ecur afër shtëpisë…

ShowBiz

30/11/2013 10:30

Kalimi i viteve nuk duket aspak preokupues për Goldie Hawn. Edhe pse në moshë të shtyrë, 68 vjeçare, aktorja amerikane ka preferuar një veshje paksa provokuese, ndërsa dukej si një vajzë e re.

Ajo ka preferuar ta kalojë ‘Ditën e Falënderimeve’ me veshje të palestrës, ndërsa shihet me bashkëshortin e saj duke ecur afër shtëpisë së saj. Ajo kishte veshur një bluzë ‘pa mëngë’ dhe kishte vendosur syze, duke u dukur mjaft ‘cool’.