Pishina që do bëjë njerëzit e pasur në Londër të notojnë në ajër (Foto)

Në Londër po ndërtohet pishina 25 metra e gjatë që do i mundësojë njerëzit të notojnë në ajër.

Fun

20/08/2015 14:18

Po ndërtojnë në Londër atë që njihet si pishina e parë në botë në ajër, 25 metra e gjatë dhe e vendosur mes dy ndërtesave në katin e dhjetë.

Pishina transparente do të jetë 3 metra e thellë me 1.2 metra ujë dhe do konstruktohet me ndihmën e dizajnerëve të akuariumeve duke përdorur xham prej 20 cm, transmeton Lajmi.net.

Njerëzit do të notojnë mes dy ndërtesave nga terasa me çmimet për një apartament që do të kushtojnë nga 602 mijë deri 942.5 mijë funta./Lajmi.net

Sky_Pool1__med_res_.0