Petkoviq: Shkrimi i draft-statutit të Asociacionit nga Rashiqi është truku më i zakonshëm i Albin Kurtit

Shefi i të ashtuquajturës Zyra për Kosovën në qeverinë serbe, Petar Petkoviq ka deklaruar se ministri për Komunitete dhe Kthim, Nenad Rashiq, nuk ka aftësi morale apo intelektuale për t’u përfshirë në hartimin e draft-statutit për Asociacionin e Komunave me Shumicë Serbe. Petkoviq tha se autorizimi i Rashiqit është një truk i zakonshëm i kryeministrit…

Lajme

17/06/2024 14:20

Shefi i të ashtuquajturës Zyra për Kosovën në qeverinë serbe, Petar Petkoviq ka deklaruar se ministri për Komunitete dhe Kthim, Nenad Rashiq, nuk ka aftësi morale apo intelektuale për t’u përfshirë në hartimin e draft-statutit për Asociacionin e Komunave me Shumicë Serbe.

Petkoviq tha se autorizimi i Rashiqit është një truk i zakonshëm i kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti.

“Meqenëse Rashiq u tall publikisht me Asociacionin disa herë dhe sugjeroi që në vend të saj të formohej një shoqatë, ai dhe shefi i tij Kurti, së bashku me Radoica Radomiroviqin e tyre, mund të jenë përgjegjës vetëm për harabela, nëse duan edhe ata, dhe ata kujdesen për serbët të cilët me të vërtetë kujdesen vetëm për popullin serb, të udhëhequr nga presidenti Aleksandar Vuçiq”, theksoi Petkoviq,/Lajmi.net/