Të Infektuar: 14119

Të Shëruar: 10546

Të Vdekur: 563

Pesëvjeçari nga Gjilani ka nevojë për ndihmë – i duhen edhe 300 euro për trajtim

10:23 | 3 Shtator 2020

Pesëvjeçari nga Gjilani, Dion Gashi, vuan nga sëmundja e leukemisë Akute Lymphoblastic dhe ka nevojë urgjente për trajtim jashtë vendit.

Shuma e nevojshme për trajtim në Turqi është 140 mijë euro.

Ndërsa sipas familjarëve tani iu nevojitet grumbullimi edhe i 300 eurove.

Llogaria Bankare është në emrin e nënës së Dionit, (Zade Gashi).

IBAN: XK05 20-32-0001839572-59

Swift Code: TEBKXKPR

Numri i telefonit: 049 552 527