Personi me talentin më unik, asnjëherë nuk keni parë një të tillë

16:21 | 31 Gusht 2019

Ky njeri ka një talent unik.

Ai mund të i fryjë ballonin  duke përdorur veshin e tij. Kur ai mbyll hundën dhe gojën e tij ai mund ta shtyj ajrin nga veshi i tij.

Chand e ka zbuluar këtë talent kur ka qenë fëmijë, kur kishte shkuar për notuar e ka vërjetur që mund ta heq ujin nga veshi kur ka mbyllur hundët dhe gojën, raporton “Daily Mail”, transmeton lajmi.net.

Duke përdorur metodën e njëjtë, ai tani ka vite praktike dhe mund ta fryej ballonin në vetëm 3 minuta. /Lajmi.net/