Përpjekja për vetëvrasje – Eksperimenti social që po mahnitë botën

FouseyTube dhe RomanAtwood, publikuesit e njohur në YouTube, kanë krijuar një eksperiment social të quajtur “Eksperimenti i vetëvrasjes”.

Fun

04/05/2015 16:31

Eksperimenti ishte realizuar gjatë marsit të këtij vitit, por ajo vazhdon ende të mledhë shikues, ku deri më tani ka arritur në pothuajse 7 milion shikime, transmeton Lajmi.net.

Rezultatet e këtij eksperimenti janë mahnitëse. Shikojeni këtë video, e cila do t’ju prekë shumë!