Përfundon mbledhja e PDK-së, Hoxhaj konfirmon pjesëmarrjen në seancë

Partia Demokratike e Kosovës, mëngjesin e së enjtes ka mbajtur një takim me ç’rast është marrë vendimi për të marrë pjesë në seancën konstituive.

Lajme

24/08/2017 09:57

Hoxhaj ka thënë që ky ishte një takim konsultativ brenda subjektit politik dhe ka konfirmuar pjesëmarrjen në këtë seancë.

Sa i përket zhvillimeve të tjera ka thënë që do të mbetet të shihet gjatë seancës.