Për çfarë arsye kjo është kisha më e frikshme në botë !? |FOTO GALERI|

Kisha e Gjorgjit e cila gjendet në Republikën Çeke, dhe ajo është vërtetë në një gjendje të mjerueshme dhe edhe gjendja e objektit ka mbetur në mjerim, pasiqë rreth vitetve të 60'ta një pjesë e saj ishte shembur gjatë një funerali.

Fun

15/09/2015 11:02

Nga titulli me siguri se ju është ngjallur ndjenja e frikës, dhe në të vërtetë ai është realiteti për të gjithë ata që do të vendosin t’a vizitojnë këtë kishë. Kisha e Gjorgjit e cila gjendet në Republikën Çeke, dhe ajo është vërtetë në një gjendje të mjerueshme dhe edhe gjendja e objektit ka mbetur në mjerim, pasiqë rreth vitetve të 60’ta një pjesë e saj ishte shembur gjatë një funerali.

Kisha e shekullit 14’të ishte braktisur nga vendasit dhe shërbimet kishin filluar të zhvilloheshin jashtë saj dhe jo brenda. Artisti Jakub Hadrava ishte përzgjedhur që t’a ilustronte këtë kishë në mënyrë që t’a bënte atë më atraktive për vizitorë, ai kishte vendosur statuja të cilat ngjajnë në njerëz, dhe ajo që ai në të vërtetë ka bërë është rritja e ndjesisë së frikës që ky ambient të ofron. /lajmi.net

Terrifying church in the Czech Republic

Terrifying church in the Czech Republic

Terrifying church in the Czech Republic

Terrifying church in the Czech Republic

Terrifying church in the Czech Republic