Për 24 orë 80 aksidente në vend

Vetëm në 24 orët e fundit janë raportuar 80 aksidente në Kosovë. Në mesin e tyre, 21 aksidente janë me të lënduar dhe 59 me dëme materiale shkruan Lajmi.net Gjatë kësaj periudhe janë shqiptuar edhe 2 mijë e 50 gjoba trafiku.

Lajme

03/04/2024 10:42

Vetëm në 24 orët e fundit janë raportuar 80 aksidente në Kosovë.

Në mesin e tyre, 21 aksidente janë me të lënduar dhe 59 me dëme materiale shkruan Lajmi.net
Gjatë kësaj periudhe janë shqiptuar edhe 2 mijë e 50 gjoba trafiku.