Paris Hilton ‘transparente’ në Instagram

Paris Hilton është dukur mjaft ‘transparente’, gjatë evenimentit të organizuar nga P. Diddy në prag të Grammy 2014. Aktorja amerikane e kishte veshur një fustan të zi i cili tregonte më shumë se që duhet. Hilton ka ditur edhe në të kaluarën të jetë provokuese, ndërsa këtë e konfirmoi edhe me këtë veshje provokuese. Ajo…

ShowBiz

26/01/2014 13:25

Paris Hilton është dukur mjaft ‘transparente’, gjatë evenimentit të organizuar nga P. Diddy në prag të Grammy 2014. Aktorja amerikane e kishte veshur një fustan të zi i cili tregonte më shumë se që duhet.

Hilton ka ditur edhe në të kaluarën të jetë provokuese, ndërsa këtë e konfirmoi edhe me këtë veshje provokuese.

Ajo është njëra prej femrave më të pasura në botë, falë rrjetit të hoteleve të trashëguara në tërë botën nga familja e saj.

Ceremonia në shenjë të çmimeve të muzikës do të mbahet sonte dhe pritet një spektakël i vërtetë.