Parandalohet kontrabanda në veri

Oficerët e Doganës së Kosovës gjatë orëve të vona të mbrëmjes mes 8 dhe 9 nëntorit kanë arritur të parandalojnë futjen ilegale të një sasie të duhanit.

Lajme

10/11/2014 17:18

Oficerët doganor gjatë kontrollimit të një autobusi i cili ishte i mbushur me udhëtar kanë arritur të gjeni sasi të konsiderueshme të cigare të cilat ishim fshehur në pjesët e ndryshme të autobusit.

Sasia e kapur e duhanit ishte afërt 30.000 copë. Kurse llojet e duhanit ishin Marlboro, Parlament, Chesterfield, Montecarlo etj. Tërë sasia është konfiskuar si dhe është shqiptuar gjoba për drejtuesi e autobusit.

Dogana bënë thirrje që rastet e korrupsionit të raportohen përmes numrit 0800 50 095, transmeton KosovaPress.