Pamje të vendit ku u vra Ardiani nga një person me uniformë serbe (Video)

I riu, Ardian Brahimi sot derisa po priste dru në malin e tij, u vra nga një person me uniformë ushtarake serbe. Në këtë rast, u plagosën edhe dy persona. 

Lajme

29/08/2014 18:20

Vrasja e kryer brenda territorit të Kosovës, në afërsi të fshatit Koshtovë, te vendi i quajtur Kollogervë. 

Televizioni Klan Kosova, ka qenë atje, dhe ka sjellë pamje, të vendit ku është kryer vrasja.