Pamje të mahnitshme që tregojnë stuhitë e natyrës (Video)

Stuhitë natyrore përveç se janë fatkeqësi për njerëzit ndonjëherë, ato kanë pamje me të vërtetë madhështore nëse incizohen dhe më pas shikohen në incizim të përshpejtuar.

Fun

04/08/2015 15:32

Një vdeo pesë-minutëshe e kapur nga Jeff Boyce nga Negative Tilt Photography tregon madhështinë e stuhive.

Ai udhëtoi nëpër 15 shtete të Amerikës dhe Kanadasë, për pesë javë në mes të majit dhe qershorit të këtij viti, në përpjekje për të kapur stuhitë me kamerën e tij, transmeton Lajmi.net.

Duke qenë një fotograf i rrezikshëm, ai kapi rreth 70,000 fotografi të rezolucionit të lartë të këtij moti të trazuar, për të krijuar këtë video epike.

Duke i redaktuar fotografitë në lëvizje, Boyce përdori më shumë se një të tretën e fotografive që ai i bëri. (Lajmi.net)

Shikojeni videon e tij: