Të Infektuar: 1147

Të Shëruar: 874

Të Vdekur: 30

Pamje shokues kur kamioni bie nga mbikalimi në autostradë

9:14 | 29 Prill 2020

Momenti shokues kur një kamion me shpejtësi bie nga mbikalimi në autostradë është kapur në video.

Aksidenti la të vdekur shoferin e kamionit, por fatmirësisht nuk shkaktoi asnjë incident në autostradë.

Kamerat e autostradës tregojnë kamionin në urën Thap Chang Mai bridge në Bangkok, i cili po ecte me shpejtësi.

Kjo pavarësisht shenjës që ndalonte kalimin e kamionëve të rëndë me 4 rrota a më shumë.

Kamioni me 18 rrota, i cili ishte i mbushur me oriz, humbi kontrollin kur po merrte kthesën në urë dhe ra jashtë parmakut.