Pamje mahnitëse nga droni, tregojnë se si u fal Fiter Bajrami në vende të botës

16:22 | 6 Qershor 2019

Fiter Bajrami është një nga festat më të rëndësishme për 1.5 miliardë myslimanë në botë dhe festohet tradicionalisht.

Kjo festë vjen pas një muaji kur myslimanët kanë agjëruar nga që nga agimi deri në perëndim të diellit, përcjellë Indeksonline.

Falja e Fiter Bajramit u kap nga droni në shumë shtete të ndryshme të botës, pamje këto mahnitëse, ku shihen besimtarët pa dallim gjinie e moshe teksa luten dhe iu drejtohen Zotit.

Ndërsa pamjet përrallore vijnë nga xhamia e New Delhit.

Po ashtu Daily Mail ka postuar edhe disa imazhe të faljes së Fiter Bajramit, në mesin e tyre dhe një nga Tirana.