Pamje gjatë arrestimeve të zyrtarëve serbë (VIDEO)

Ministria e Brendshme e Serbisë, ka ndërmarr sërish një aksion policorë të titulluar “Skener 2”, ku ka arrestuar 49 persona të dyshuar për përfshirje në afera korruptive.

Lajme

15/04/2016 17:28

Në mesin e tyre ka zyrtarë institucional dhe përfaqësues të kompanive që kanë mundur të jenë pjesë e këtyre keqpërdorimeve, transmeton lajmi.net.

Siç shihet edhe në pamje të publikuar nga policia serbe, arrestimet kanë ndodhur në disa rajone të ndryshme në Serbi./lajmi.net

YouTube player