Pamje e jashtëzakonshme, ‘fluturo’ me shqiponjë mbi Alpe

Kjo shqiponjë është duke fluturuar mbi malet më të jashtëzakonshme në botë, me një kamerë të ngjitur në shpinë.

Fun

11/10/2019 10:31

Pamjet mbreslënëse tregojnë se sa e bukur dhe e çmueshme është bota ku jetojmë. Shqiponja kalon vendet me lehtësi, duke vizituar kështu Italinë, Gjermaninë, Zvicrën, dhe Austrinë.

Fondacioni i shqiponjave kanë vendosur një kamerë në shpinën e një shqiponje, për të ndihmuar në ngritjen e vetëdijes mbi bukurinë e botës natyrore, në përballje të ndryshimeve klimatike, raporton “Daily Mail Video”, transmeton lajmi.net.