Pa ish-të dashurin pas shumë kohësh, reagimi i saj “çudit” të pranishmit (Foto/Video)

Marina Abramovic, një moderatore e njohur, prezanton histori të veçanta në emisionin e saj.

Fun

24/08/2017 12:33

E veçanta e emisionit është se të ftuarit “flasin” vetëm me shikime me njëri-tjetrin.

Këtë radhë ajo kishte të ftuar dy ish-të dashur që kishin patur një lidhje dashurore në vitet 70’ por e kishin ndërprerë për shkaqe rrethanore.

Emocioni kur ata u panë në sy u përcoll në të gjithë sallën dhe tregohet më së miri në videon e mëposhtme. /Lajmi.net/