Oliver Ivanovic mbetet në paraburgim në Prishtinë

Gjykatësi i kishte dhënë leje të transferohej në burgun e Mitrovicës, por ankesa e prokurorit ka bërë që i akuzuari për krime të luftës dhe të pasluftës, Oliver Ivanovic, të vazhdojë ta vuajë paraburgimin në Prishtinë.

Lajme

14/02/2014 10:03

Oliver Ivanovic do të vazhdojë të qëndrojë në paraburgim në Prishtinë, pasi një prokuror ndërkombëtar nga Prokuroria Speciale e Kosovës njoftoi paraqitjen e ankesës në vendimin për zhvendosjen e Ivanovicit nga Prishtina në burgun e Mitrovicës

Zëdhënësja e EULEX’it, irina Gudeljevic ka thënë për agjencinë e lajmeve Tanjug se Ivanovic mbetet në paraburgim në Prishtinë.

Një gjykatës ndërkombëtar dje mori vendim që i akuzuari për krime të luftës dhe të pasluftës, Oliver Ivanovic, të transferohej për burgun e Mitrovicës pas kërkesës së avokatit të tij.

Ivanovic është arrestuar më 27 janar dhe ndaj tij është caktuar masa 30 ditëshe e paraburgimit.