Obiliq, familja Hiseni kërkon strehim

Në Obiliq një familje e zhvendosur moti nga Medvegja është në hall për strehim, meqë sa herë bie shi atyre u pikon brenda në shtëpi.

Lajme

23/06/2018 20:52

Familjaret thotë se janë katër anëtar dhe këtu jetojnë në atë strehë që nëntë vite.

Kjo familje jeton me ndihmë sociale, kryefamiljari thotë se punon kapak në rrugë, por ai është e pamundur të fitojë sa të ndërtojë shtëpi.

Andaj, kërkon që të ndihmohet nga Komuna apo na shoqëria.

YouTube player