Nxënësit i bëjnë horë mësueset e tyre, i publikojnë fotografi ‘hot’

13:00 | 22 Shtator 2018

Disa nxënës kanë dërguar fotot e mësueseve të tyre në një web faqe, foto të cilat kanë ngjallur shumë reagim, nga mënyra e veshjes së tyre.

Dhjetëra fotografitë e mësuesve femra u ndanë me komunitetin prej 12,000 personave, të cilët më pas komenton fotot.

Tani është duke u kryer një hetim mbi mësueset e Miçiganit, transmeton lajmi.net.

Shumica e parakohshme u kapën me sa duket nga faqet e mësimdhënësve në Facebook ose faqet e internetit të shkollave pa dijeninë e tyre, ku shumë u paraqitën në klasat e shkollave fillore dhe të mesme.

Megjithëse nuk ishte gjithmonë vetëm nxënës që ngarkonin foto.

Një burrë, duke pretenduar të jetë burri i një mësueses, ndau një fotografi të një gruaje duke zbuluar sytjena.

Nën shumicën e postimeve, njerëzit komentojnë madhësinë e gjinjve të mësuesve. /Lajmi.net/