Nusja shkodrane “blen” të fejuarin kosovar në market (Foto)

Kjo me siguri që është një nga fotot më të bukura dhe interesante të fejesës që e keni parë.

Fun

08/08/2015 10:20

Edhe më interesante e bën këtë foto se dhëndri është kosovar nga Vitia ndërsa e fejuara shkodrane.

Fejesa e këtyre dy të rinjve ka thyer kufijtë ndër-shqiptarë, e mënyra se si ata kanë vendosur të realizojnë foton e fejesës së tyre ka qenë shumë e veçantë.

Çiftit të sapo fejuar i urojmë jetë të lumtur, e ju lexues vlerësoni nëse kjo është fotoja më e bukur e fejesës që e keni parë? /mapo.al/

foto9(4)