Nuk do t’i besoni syve tuaj, babadimri është kapur në kamerë (Video)

A besoni se babadimri ekziston? Bëni mirë të besoni, ngaqë ai është i vërtetë.

Fun

21/12/2016 14:07

Videoja më poshtë është një përmbledhje ku babadimri është kapur në kamerë, shkruan lajmi.net

Koha kur është shfaqur, reagimi i fëmijëve, shpejtësia e babadimrit, dhuratat që ka bërë, pluhuri magjik si dhe xhirimi derisa ka fluturuar, gjithçka ndodhet këtu.

Shikojeni dhe binduni për ekzistencën e tij, do ta kuptoni se plot herë ai ka qenë shumë zemërgjerë me dhurata. /Lajmi.net/