Nuk do ta përdorni më këtë ‘djathë’ në tost pasi ta shikoni këtë video

A jeni një prind i cili përgatitë tost për fëmijë me këtë lloj rriske djathi jo-natyral? A po e përdorni atë për vete? Atëherë, nuk do ta bëni më pasi ta shihni këtë video.

Lifestyle

15/06/2015 20:04

Është e logjikshme që djathi i vërtetë do duhej të shkrihej në zjarr të hapur për shkak të ngrohjes, apo jo?

Sigurisht që po, por kjo video ka dëshmuar të kundërtën, transmeton Lajmi.net.

Përderisa ky lloj djathi ishte në zjarr, jo që nuk filloi të shkrihej, por mbeti i ngurtë dhe filloi të merrte ngjyrë të zezë – ngjashëm si të djegësh një copë plastike!

Kjo është një thirrje për vëmendje nga ana e ngarkuesit të kësaj video në YouTube. Çfarë lloj mbeturinash kemi qenë duke vënë në trupin tonë, dhe madje edhe më keq, në trupin e fëmijëve tanë?

Shikojeni këtë video dhe binduni që ky djath është një gomë plastike, qese najloni me shije djathi.