Noyzi: Nuk do të ikja si Stresi

Reperi i njohur dhe rivali kryesor i Stresit, Noizy duket se ka preferuar të jetë jashtë çështjes që u përfshi rivali i tij kohët e fundit. 

ShowBiz

08/02/2015 15:12

I kontaktuar nga Bluetooth, ai shprehet se nuk e ka parë fare se ç’po ndodh aktualisht në vendin tonë. “Nuk e kam ndjekur fare të them të drejtën, dhe nuk më intereson se çfarë bën Stresi me jetën e tij nuk është problemi im dhe për rrjedhojë nuk më intereson aspak ”, shprehet Rigelsi.

Gjithashtu ai ka theksuar se nëse do të ishte në vendin e tij “Unë nuk do të isha arratisur njëherë”. lajmi.net