Njihuni me personin që i rreh zemra jashtë gjoksit (VIDEO)

Një djalosh nga Gujarat i Indisë ka lindur me zemër të pozicionuar në një vend shumë jo të përshtatshëm, andaj prindërve të tij u është thënë se ai do të jetojë vetëm disa ditë.

Fun

25/10/2015 12:42

Arpit Gohil është një person zemra e të cilit rrahë jashtë gjoksit të tij. Ai është 18 vjeç dhe ka një cipë sipër zemrës, e cila nuk e lë t’i dal përjashta, apo që t’i infektohet.

Ai ka lindur me “Ectopia Cordis”, një sëmundje aq e rrallë, sa që deri më tani, janë të njohura vetëm 165 raste në mbarë botën. Gohil shkon në shkollë dhe kryen të gjitha obligimet rreth shtëpisë, me gjithë problemet në zemër. /albeu

YouTube player