Njeriu që kafshoi kokën e pëllumbit u gjurmua nga ADN-ja e gjetur në shenjat e dhëmbëve

3:12 | 19 Maj 2014

Marinsi që ia këputi kokën pëllumbit

Një marins mbretëror 33 vjeçar i quajtur Adam Karmali, kishte pirë 20 kanaçe para se ai ta vriste zogun në rrugë si një \”shaka\” teksa miqtë e tij po e shikonin.

Një marins mbretëror i dehur kafshoi kokën e një pëllumbi dhe ishte gjurmuar nga ADN-ja e gjetur në shenjat e dhëmbëve.

Një kalimtar i rastit kishte lajmëruar policinë për rastin.

Ushtari pranoi se kishte kryer një sulm mizor ndaj një kafshe në Cardiff.